تحولات منطقه

کیانوش جهانپور گفت: معاونت غذا و داروی استان مربوطه بیماران خاص و داروخانه های نزدیک آنها را شناسایی می کند.

راهکار سازمان غذا و دارو برای تأمین به موقع داروی بیماران خاص
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص نحوه توزیع دارو توسط شرکت های پخش دارو در داروخانه ها گفت: در حوزه توزیع دارو ممکن است برخی از داروها جزو توزیع های کنترل شده باشند و در برخی از موارد هم ممکن است که شرکت های پخش با برخی از داروخانه هایی که مشکلات مالی در پرداخت دارند آنها را به سمت خرید نقدی و یا پرداخت با بازه زمانی کوتاه سوق بدهند و سازمان غذا و دارو نیز در صدد شناسایی و اصلاح این موارد است.

جهانپور ادامه داد: بیشتر گلایه داروخانه ها از فروش نقدی شرکت ها است چراکه برخی از شرکت های پخش، فروش دارو به برخی از داروخانه ها را به صورت بازه های زمانی کوتاه مدت و یا نقدی در نظر گرفته اند که این موضوع منجر به فشار به داروخانه ها و عدم توانایی آنها در خرید دارو می شود و این موضوع قابل قبول نیست و از طریق سازمان غذا و دارو در حال پیگیری است. 

سخنگوی سازمان غذا و دارو ابراز کرد: بخشی از این مشکلات به دلیل وجود مشکلات مالی و مطالبات معوق و برخی هم به دلیل نوسانات قیمت ارز بوده است. با توجه به اینکه ثبات نسبی قیمت دارو ایجاد شده است قاعدتا دیگر بحث نوسانات مطرح نیست و بحث مطالبات معوق نیز در حال پیگیری است و امیدواریم به زودی بخش های عمده ای از آن پرداخت شود.

وی تاکید کرد: اگر این اتفاق بیافتد مشکل فروش های نقدی و یا پرداخت در بازه کوتاه مدت مرتفع خواهد شد و سازمان غذا و دارو شرکت های پخش را به سمت فروش با در نظر گرفتن بازپرداخت با بازه زمانی مشخص و منطقی سوق می دهند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه به سازو کار جدید این سازمان در تامین به موقع داروی بیماران خاص اشاره کرد و افزود: به دلیل اینکه توزیع داروی بیماران خاص به صورت کنترل شده خواهد بود در تلاشیم تا این توزیع کنترل شده را به سمت انتخاب بیمار ببریم به این معنی که سهمیه هر بیمار به داروخانه ای تعلق بگیرد که بیمار آن را معرفی کرده است. 

جهانپور تصریح کرد: به زودی سهمیه برخی از داروهای بیماران خاص به داروخانه هایی تعلق می گیرد که توسط بیمار انتخاب می شود و شرکت ها نیز در این زمینه موظف هستند تا دارو را به داروخانه ای ارسال کنند که بیمار آن را انتخاب کرده است. 

وی اضافه کرد: این موضوع برای بیمارانی اتفاق می افتد که به صورت دائم از داروهای خاص استفاده می کنند و روش های اعلام آن نیز اعلام خواهد شد، همچنین معاونت غذا و داروی استان مربوطه این بیماران و داروخانه های نزدیک، آنها را شناسایی می کند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در بخشی دیگر در خصوص خبری مبنی بر توزیع نامناسب واکسن آنفلوانزا توسط انستیتو پاستور عنوان کرد: توزیع واکسن آنفلوانزا توسط انستیتو پاستور انجام نمی شود چراکه پنج شرکت مجوز واردات این واکسن را دارند و شرکت های پخش نیز این واکسن ها را در داروخانه ها و برخی از مراکز بهداشتی درمانی توزیع می کنند و این موضوع ارتباطی با انستیتو پاستور ندارد و انتستیتو پاستور در این زمینه هیچ گونه ورودی ندارد چراکه تولید کننده و توزیع کنننده واکسن آنفلوآنزا نیست.

منبع: فارس

/انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.